Solid Group

Totaalrenovatie: welkom bij Solid Group, uw solide partner!

Bij Solid Group kiest u voor 1 aanpreekpunt voor al uw werkzaamheden, persoonlijke begeleiding en coördinatie van A tot Z, vakmensen met jarenlange ervaring in hun sector en kwaliteit & service zoals het hoort.

Uw solide partner in renovatie en nieuwbouw, dat is Solid Group. Wij coördineren uw werf van A tot Z en blijven aansprakelijk voor al de uitgevoerde werken. Bovendien zijn wij perfect verzekerd mocht er toch eens iets fout lopen.

Bij Solid Group kan je terecht voor alles wat met bouwen & verbouwen te maken heeft en dit zowel voor binnen als buiten en van zolder tot kelder. Of het nu gaat over een klein werk of een totale verbouwing, we doen het allemaal!

Kwaliteit & service staat op de eerste plaats!

Daarom werken we enkel met materialen die door het WTCB zijn goedgekeurd. Er is dan ook bijna niets waar we geen vakmensen voor hebben.

Totaalrenovatie

Ramen-Deuren-Garage
Algemene dakwerken / isolatie
Elektriciteit
Verlichting / Rookmelders

Onze adviseur komt gratis en vrijblijvend ter plaatse voor het opmaken van een bestek. Nadien krijgt u een gedetailleerde offerte.

Na ondertekening van de offerte worden de werken ingepland. Uw persoonlijke adviseur zorgt hierbij voor de opstart, de opvolging en de oplevering van de werken. Na de oplevering nemen wij uw project op in onze referentielijst!

Voor kleine klusjes zoals een lekkende kraan of het herstellen van een paar dakpannen hebben wij een mobiele klusjesdienst.

Ook als je bepaalde dingen zelf wil doen ben je aan het goede adres. Binnenkort lanceren we ook onze webshop waar u alle degelijke materialen kunt aankopen als doe het zelver.