Binnenafwerking

Binnenafwerking: we maken van uw huis een thuis.

De Geveldokter isoleert, repareert en renoveert uw woning zoals het hoort.

Na de kap- en breekwerken is het tijd voor de afwerking van je woning. Het plaatsen van de vloer-, bezetting- of gyprocwerken, schilderen van de muren enz… Wanneer deze werken achter de rug zijn, veranderd je werf in een echte thuis. Bent u op zoek naar de juiste vakman? neem gerust contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.

Binnenafwerking met het oog op een gezond binnenklimaat!
Binnenafwerking

Isolatie
Gyproc
Bezettingswerken
Schilderwerken
Vloeren

” Dankzij de Geveldokter is onze woning nu een echte thuis!. – Fam. Martens, Tienen”

Een gezonde woning bestaat uit meer dan een goed-beschermde buitenschil. Ook het binnenklimaat speelt een belangrijke rol. De wetgeving rond isolatie wordt steeds strenger. Als specialist in vochtbestrijding, komen onze experts dagelijks in 10-tallen woningen waarbij ze geconfronteerd worden met tal van problemen, opstijgend vocht, condensatie, schimmelvorming, doorslaand vocht, Koudebruggen, … Deze problemen kunnen vermeden worden wanneer de binnenafwerking wordt uitgevoerd door een specialist ter zake.

Geveldokter-gyprocwerken
www.geveldokter.be-afwerking-schilderwerken

Neem vrijblijvend contact op


Ik ben*:
EigenaarHuurder


Gevel:
IsolatieSpuitkurkWaterdicht makenCrepi(kurk) kaleiSchilderenVoegwerkenGevelreinigingGevelbekledingSteenstripsMetselwerkenAndere


Vochtbestrijding:
Opstijgend vochtCondendatie / SchimmelvormingKelderdichtingDoorslaand vochtBalkon / Terrasrenovatie


Binnenafwerking:
GyprocwerkenPleisterwerkenSchilderwerken


Uitvoering*:
Binnen de 3 maandenBinnen de 6 maandenLanger dan 6 maandenDoe het zelf


Telefonisch bereikbaar*:
tussen 08:00 en 12:00tussen 12:00 en 17:00na 18:00GDPR* - Ik verklaar kennis te hebben genomen van en ga akkoord met de Privacy Policy van GEVELDOKTER.BE. Ik geef hierbij toestemming de hierboven ingevulde en verzonden gegevens mogelijks te verwerken voor commerciële doeleinden.