Gevelrenovatie

Dé partner voor een zorgeloos renovatietraject van uw façade en gevels!

De Geveldokter maakt van uw gevels een visitekaartje. Want een mooie gevel of façade geeft uw woning een gezonde en verzorgde uitstraling. We doen niks liever dan meerwaarde creëren voor jou. De geveldokter past de meest innovatieve technieken toe voor het renoveren, isoleren en waterdicht maken van uw (t)huis. Jarenlange expertise maakt ons dé partner voor een zorgeloos renovatieproject van uw woning (zowel binnen als buiten). Maak een vrijblijvende afspraak voor een inspirerend werfbezoek en/of vraag een gratis offerte op maat.

TIP: Surf naar www.energiesparen.be voor een duidelijk overzicht van de premies en subsidies waarvoor u in aanmerking komt.

www.geveldokter.be-spuitkurk-structuur-behouden-achtergevel
Geveldokter-steenstrips
Na
Geveldokter-spuitkurk 2

Gevelrenovatie: uw gevel terug mooi en in topconditie …

Een mooie gevel is het eerste wat bij een huis of gebouw onmiddellijk wordt opgemerkt.

Er wordt vaak al meteen een eerste indruk gevormd van wat er zich achter die gevel zou kunnen bevinden. Een mooi gevel of façade met onze gevelrenovatie geeft uw woning een gezonde en verzorgde uitstraling. De Geveldokter is de specialist bij uitstek om uw gevel/woning een nieuw leven in te blazen op verschillende manieren. De Geveldokter is uiterst bedreven in gevelrenovatie: spuitkurk, maar ook crepi, kaleien, schilderen, isoleren, herstellen van scheuren, bekleden, reinigen, en waterdicht maken, … Uiteraard worden hier eerst de nodige voegen en barsten hersteld.

Gevelrenovatie

Isolatie
Spuitkurk
Crepi-(herstel)
Steenstrips
Kalei
Schilderwerken
Voegwerken / scheurherstel
Gevelreiniging

“Voor onze gevelrenovatie met spuitkurk werd prachtig werk geleverd. Het eindresultaat mag er absoluut zijn! Bedankt voor de vriendelijke en vlotte samenwerking. – Hilde & Walter, Schilde”

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.