Schilderen van gevels

Is de gevel van jouw woning aan een make-over toe en overweeg je van hem te schilderen? Dan ben je bij De Geveldokter aan het juiste adres! Onze adviseurs vertellen je alles over de geschikte soorten verf, en maken vrijblijvend een offerte voor het laten schilderen van jouw gevel. Wil je de gevel zelf schilderen, kijk dan op onze webshop.

Welke verf gebruik je op een gevel?

Wanneer je een gevel wil schilderen, is het belangrijk dat je de juiste verf kiest en dat je de juiste voorbereidingen neemt. Niet elke gevel is hetzelfde dus de aanpak kan verschillend zijn. Laat je bijstaan door een vakman! De Geveldokter is de specialist ter zake!

De Geveldokter is gespecialiseerd in alle gevelwerken, vochtbestrijding en binnenafwerking!

Bent u op zoek naar een betrouwbare vakman?
Neem dan vrijblijvend contact op


Ik ben*:
EigenaarHuurder


Gevel:
IsolatieSpuitkurkWaterdicht makenCrepi(kurk) kaleiSchilderenVoegwerkenGevelreinigingGevelbekledingSteenstripsMetselwerkenAndere


Vochtbestrijding:
Opstijgend vochtCondendatie / SchimmelvormingKelderdichtingDoorslaand vochtBalkon / Terrasrenovatie


Binnenafwerking:
GyprocwerkenPleisterwerkenSchilderwerken


Uitvoering*:
Binnen de 3 maandenBinnen de 6 maandenLanger dan 6 maandenDoe het zelf


Telefonisch bereikbaar*:
tussen 08:00 en 12:00tussen 12:00 en 17:00na 18:00GDPR* - Ik verklaar kennis te hebben genomen van en ga akkoord met de Privacy Policy van GEVELDOKTER.BE. Ik geef hierbij toestemming de hierboven ingevulde en verzonden gegevens mogelijks te verwerken voor commerciële doeleinden.