Vochtbestrijding

Maak komaf met uw vochtproblemen!

opstijgend vocht
OPSTIJGEND VOCHT

HEEFT U LAST VAN

afbladerende verf

loskomend pleisterwerk

loskomend behangpapier

Zout-uitbloeiingen / schimmel

condensprobleem of schimmelvorming
CONDENS / SCHIMMEL

HEEFT U LAST VAN

condens op muren

Schimmelvorming 

muffe geuren

condens op ramen

VOCHTIGE / NATTE KELDER

HEEFT U LAST VAN

plassen water

insijpelend water via de muur

loskomend pleisterwerk

afbladerende verf

betonrot
BETONHERSTEL

HEEFT U LAST VAN

barsten in beton

roestend betonijzer

loskomende brokstukken

infiltratie van water

Neem dan contact op voor een gratis diagnose:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het is klinisch bewezen dat blootstelling aan schimmels en vocht  slecht is voor uw gezondheid.  Ze verhogen het risico op  allergieën, Astma, Eczeem en vormen een bedreiging voor uw immuunsysteem. Vochtbestrijding is dan ook een must!

Vochtbestrijding

Opstijgend vocht
Condensatie-Ventilatie
Kelderdichting
Maaiveld-dichting / drainage
Vloerdrainage

“Wij kregen voor de injectie tegen opstijgend vocht heel veel informatie en advies voor aanvang van de werken. De uitvoering zelf was echt prima werk. Bedankt. – Sandra & Wim, Schilde”

Vochtbestrijding door de specialist: De Geveldokter maakt komaf met uw vochtproblemen!  Als preferred installer en R.I.G. partner van Remmers kunnen we zo goed als elk vochtprobleem definitief oplossen, met garantie!

Optrekkend vocht, condensatie, poreuze stenen, beschadigd voegwerk, … zijn mogelijke oorzaken die voor problemen kunnen zorgen. Deze vochtproblemen kunnen zicht uiten door middel van: loskomend pleisterwerk en/of behang, afbladerende verf, zoutvorming (witte plekken), vochtplekken, schimmelvorming, muffe en onaangename geur, …

Deze problemen lossen zichzelf niet op en kunnen de waarde van uw woning fors doen dalen (in sommige gevallen zelfs onbewoonbaar verklaard worden). De isolatiewaarde van uw huis daalt en ondertussen stijgt uw energiefactuur. Vochtbestrijding is de enige oplossing. Uw blootstelling aan deze vochtige woonomstandigheden en schimmels geeft een verhoogd risico op: allergieën, luchtwegeninfecties, vergiftigingsreacties, verminderde immuniteit, …

Risicogroepen zijn: jonge kinderen, ouderen, personen met astma en luchtwegenaandoeningen, personen met een verzwakking van het immuunsysteem (bv HIV patiënten, personen onder immunosuppressiva voor de behandeling van kanker, reumatische aandoeningen of andere auto-immuunziekten).

Je kan premies vinden voor de behandeling tegen vocht!

Er zijn premies beschikbaar voor de behandeling tegen opstijgend vocht en vochtbestrijding. Voor meer informatie surf naar www.vlaanderen.be en ontdek de werken die in aanmerking komen voor de verbeteringspremie.

opstijgend vocht