Opstijgend vocht

Opstijgend vocht

Opstijgend of optrekkend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Het ziet er niet alleen vies uit, het is ook schadelijk voor uw gezondheid. Gelukkig kan het mits de juiste aanpak, eenvoudig en duurzaam opgelost worden. Denkt u dat uw woning te kampen heeft met opstijgend vocht? Vraag dan een gratis en vrijblijvende analyse + offerte  aan van onze experts. De Geveldokter is specialist in het oplossen van vochtproblemen. Bovendien is De Geveldokter R.I.G. partner van REMMERS. Dit wil zeggen dat we een team van +1500 experts hebben om elk vochtprobleem MET GARANTIE op te lossen. Voor opstijgend vocht kan er maar liefst 30 jaar garantie gegeven worden.

opstijgend vocht

schadebeeld opstijgend / optrekkend vocht

Waarom heeft mijn woning last van opstijgend vocht?

Zo goed als elke steen zuigt vocht op. Wanneer uw baksteen dus contact maakt met volle grond of een vochtige ondergrond, zal deze het vocht opzuigen. meestal gaat dit niet hoger dan 1m. Vanaf 1m hoogte is er meestal voldoende volume zodat de zwaartekracht er voor zorgt dat het vocht niet hoger komt. Om dit probleem te voorkomen wordt er een waterkering of diba geplaatst bij de bouw van uw woning. Bij oudere woningen kan het zijn dat de diba/waterkering ontbreekt of beschadigd is. Bij nieuwere woningen zien we vaak dat de diba/waterkering verkeerd geplaatst is. Een juiste diagnose is dus heel belangrijk.

Hoe los je het probleem van opstijgend vocht op?

Vochtproblemen laat je het best oplossen door een specialist ter zake. De Geveldokter is als R.I.G.-partner van Remmers één van de weinige specialisten ter zake en kan als gecertificeerde uitvoerder een oplossing bieden met maar liefst 30 jaar waarborg. Bovendien garanderen we altijd de beste prijs/kwaliteit.

 

lees meer over opstijgend vocht

opstijgend vocht

Wilt u een vochtprobleem definitief oplossen?
Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De Geveldokter is gespecialiseerd in alle gevelwerken, vochtbestrijding en binnenafwerking!