Spuitkurk

Waarom kiezen voor spuitkurk?

Spuitkurk beschermt uw woning tegen invloeden van buitenaf. Het is niet alleen mooi maar ook ecologisch, energiebesparend, gemakkelijk in onderhoud en uiterst duurzaam.

De Geveldokter is dé expert in spuitkurk met honderden referenties doorheen heel België!

Als erkend verwerker en preferred installer, is De Geveldokter dé expert wanneer het over spuitkurk gaat. Dankzij de expertise van De Geveldokter en de samenwerking met fabrikant Decoproyec® krijgt u als klant maar liefst 20 jaar fabriekswaarborg!

Wat is spuitkurk

Spuitkurk van De Geveldokter is een elastische, decoratieve, milieuvriendelijke afwerklaag die uw woning beschermt tegen weer en wind. samengesteld uit gemalen kurk, natuurlijke oliën, natuurlijke pigmenten en natuurlijke harsen, vormt deze coating een vernieuwend alternatief voor de traditionele systemen van gevelbekleding zoals crepi of kalei. Door de toevoeging van aero-gel is onze spuitkurk tevens de best isolerende spuitkurk op de markt.

spuitkurk – structuur behouden te Oelegem

spuitkurk - Oud-Turnhout

spuitkurk – uitgevlakt te Oud-Turnhout

Hoe ziet spuitkurk er uit

Spuitkurk neemt de structuur van de ondergrond over. Wanneer je kurk over een baksteenmuur spuit, zal je de vorm van de stenen blijven zien. Wil je liever een strakke (crepi)-look? Ook dat is mogelijk, met of zonder extra isolatie!

Spuitkurk is verkrijgbaar in een waaier van kleuren en korreldiktes, het is zelfs mogelijk om met meerdere kleuren te werken.

“Voor onze gevelrenovatie met spuitkurk werd prachtig werk geleverd. Het eindresultaat mag er absoluut zijn! Bedankt voor de vriendelijke en vlotte samenwerking. – Hilde & Walter, Schilde”
De Geveldokter garandeert de laagste prijs voor de beste kwaliteit!

Benieuwd wat spuitkurk voor uw woning kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Video’s