Dakrenovatie

Dakrenovatie: van onderdak en dakisolatie naar een nieuw dak.

De Geveldokter isoleert, repareert en renoveert uw dak volgens de wettelijke normen.

Een dakrenovatie of dakvernieuwing is vaak ook het moment bij uitstek om een onderdak te plaatsen. Het onderdak beschermt de dakisolatie en het dakgebinte tegen vocht en vuil. Met een onderdak kan je ook makkelijk je dak langs de buitenkant isoleren. Isoleren van je dak zal je vlug terugverdienen, want je energiefactuur zal flink dalen. Goede onderdaken zijn waterdicht. Zo zal een degelijk onderdak verhinderen dat water in je dakgeraamte lekt. Als er een dakpan kapot is of ontbreekt (door bv. hevige wind) dan zal het onderdak ervoor zorgen dat het water alsnog afgevoerd wordt naar de dakgoot. Verder moet je onderdak ook winddicht en luchtdicht zijn. Een bijkomend dampscherm aanbrengen is zeker ook een goed idee: het dampscherm beschermt de dakisolatie langs de binnenkant tegen damp vanuit de woning zelf.

Dakrenovatie

Ontmossen
Isolatie
Nieuw dak

“Eén woord: fantastisch! Bedankt voor het werk. – Bie & Danny, Hemiksem”
Vanaf 01.01.2020 moet uw dak voldoen aan de dakisolatienorm!

Vanaf 01.01.2020 worden 15 strafpunten toegekend als uw dak bij woningonderzoek niet aan de dakisolatienorm voldoet. De eigenaar zal verplicht worden om de woning opnieuw conform te maken!

geveldokter-dakwerken-isolatie

Neem vrijblijvend contact op

  Ik ben*:EigenaarHuurder

  Gevel:IsolatieSpuitkurkWaterdicht makenCrepi(kurk) kaleiSchilderenVoegwerkenGevelreinigingGevelbekledingSteenstripsMetselwerkenAndere

  Vochtbestrijding:Opstijgend vochtCondendatie / SchimmelvormingKelderdichtingDoorslaand vochtBalkon / Terrasrenovatie

  Binnenafwerking:GyprocwerkenPleisterwerkenSchilderwerken

  Uitvoering*:Binnen de 3 maandenBinnen de 6 maandenLanger dan 6 maandenDoe het zelf

  Telefonisch bereikbaar*:tussen 08:00 en 12:00tussen 12:00 en 17:00na 18:00

  GDPR* - Ik verklaar kennis te hebben genomen van en ga akkoord met de Privacy Policy van GEVELDOKTER.BE. Ik geef hierbij toestemming de hierboven ingevulde en verzonden gegevens mogelijks te verwerken voor commerciële doeleinden.