Vochtbestrijding

Vochtbestrijding: maak komaf met uw huidige vochtproblemen!

Het is klinisch bewezen dat blootstelling aan schimmels en andere vocht gerelateerde micro bacteriële zaken ongezond zijn want deze verhogen het risico op bepaalde aandoeningen. Vochtbestrijding is dan een must!

Vochtbestrijding

Opstijgend vocht
Condensatie-Ventilatie
Kelderdichting
Kelderdrainage

“Wij kregen voor de injectie tegen opstijgend vocht heel veel informatie en advies voor aanvang van de werken. De uitvoering zelf was echt prima werk. Bedankt. – Sandra & Wim, Schilde”

Vochtbestrijding door de specialist: De Geveldokter maakt komaf met uw vochtproblemen! De geveldokter is een expert in vochtbestrijding en zal de juiste oorzaak kunnen bepalen.

Optrekkend vocht, condensatie, poreuze stenen, beschadigd voegwerk, … zijn mogelijke oorzaken die voor problemen kunnen zorgen. Deze vochtproblemen kunnen zicht uiten door middel van: loskomend pleisterwerk en/of behang, afbladerende verf, zoutvorming (witte plekken), vochtplekken, schimmelvorming, muffe en onaangename geur, …

Deze problemen lossen zichzelf niet op en kunnen de waarde van uw woning fors doen dalen (in sommige gevallen zelfs onbewoonbaar verklaard worden). De isolatiewaarde van uw huis daalt en ondertussen stijgt uw energiefactuur. Vochtbestrijding is de enige oplossing. Uw blootstelling aan deze vochtige woonomstandigheden en schimmels geeft een verhoogd risico op: allergieën, luchtwegeninfecties, vergiftigingsreacties, verminderde immuniteit, …

Risicogroepen zijn: jonge kinderen, ouderen, personen met astma en luchtwegenaandoeningen, personen met een verzwakking van het immuunsysteem (bv HIV patiënten, personen onder immunosuppressiva voor de behandeling van kanker, reumatische aandoeningen of andere auto-immuunziekten).

Je kan premies vinden voor de behandeling tegen vocht!

Er zijn premies beschikbaar voor de behandeling tegen opstijgend vocht en vochtbestrijding. Voor meer informatie surf naar www.vlaanderen.be en ontdek de werken die in aanmerking komen voor de verbeteringspremie.